08 februari 2008

Körkort lagom till VM

I morse klarade jag av min uppkörning, så nu kör jag bil alldeles på egen hand. Haha. Och det skulle inte ha suttit fel med en bil i kväll: VM-invigningen innebar att 20 000 personer skulle in i och ut ur Badhusparken på ett par timmar. Alla stadsbussar var sprängfyllda och jag fick köa i 45 minuter innan jag fick plats i rätt buss. Över huvud taget kändes VM-invigningen som ett arrangemang avsett för kanske 5 000 åskådare, vilket innebar att hälften inte hörde eller såg vad som försiggick på scenen. Ja, sannerligen, sport suger.

För övrigt noterar jag att Naomi Klein på senare år har fått en upphottad stil, jag gissar att hon har lagts under kniven ungefär lika lite som drottning Silvia. Tänderna är rakare och vitare, ansiktsdragen karakteristiskt "stramare". Nåväl. Kändisskap har sitt pris. Formulera imperialismens doktriner kan hon i alla fall. Se och lär:

3 kommentarer:

Mattias Morén sa...

Grattis kamrat!

Typ hela Jämtland åkte med samma buss som mig in till stan innan invigningen. Det tog typ dubbelt så lång tid som det borde.

Sen kan man ju fråga sig vilken relevans Naomis eventuella skönhetsoperationer har.

Nisse Sandqvist sa...

Mattias: Naomis eventuella ingrepp stör mig. Jag stör mig på folk som inte ser naturliga, eller som kanske ser förändrade, ut.

Anonym sa...

Grattis till "lappen"

Petter