16 mars 2007

Bilder av mitt Venezuela

Jag hittade inga USB-uttag på datorerna i Venezuela, varför inga bilder publicerades under tiden där. Att jag inte förrän nu tar itu med bildpublicerandet är ett mysterium för hjärnforskare att fundera över. Aaanyway... Here it goes:


Här har vi alltså Comandante Chávez i egen hög person. Han var kanske 20 meter från mig när bilden togs. Anledningen till att Chávez och vi svenskar sammanstrålade i denna hyllningsceremoni var årsdagen av Chávez kuppförsök för 15 år sedan. Det var på grund av den oturliga väderleken den där dagen som jag fick brännblåsor på näsan.


Överklassen i Altamira. Ta en titt på folket på bilden. Framför allt folk med mycket ljus hud. Mycket smycken, behandlat hår, dyra kläder, politiskt ganska medvetna och infernaliskt engagerade i att med alla till buds stående medel störta allt vad chavismen står för. De samlar för övrigt in namnunderskrifter för att "rädda RCTV"; ett ganska hopplöst projekt.


Ja, medan vissa ser det som en anständighetsgrej att hålla äckliga samhällselement som högergubbarna i Primero Justicia på armlängds avstånd, polar andra direkt med fienden. Behöver jag ens påtala det skamliga i att denna bild existerar?

Fler bilder följer såklart vid senare tillfälle. Kommentera gärna om det är något jag borde skriva mer om.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bilden längst ned är antingen fotomontage eller jävligt bra humor./S.

Nisse Sandqvist sa...

Japp, ibland är sanningen rolig också på ett kusligt sätt.