17 januari 2007

Prinsen från Venezuela?

Prins Carl Philip åkte tydligen ensam från Venezuela till Förenta staterna, hör jag på radionyheterna. Vid ankomsten till staterna visade det sig att han saknade pass. Och utan pass - inget tillstånd att besöka landet. Calle fick således sitta i förvar på flygplatsen under kvällen, "kan Aftonbladet avslöja".

Wow, det var häftigt.

I kväll flyger jag själv hem till republiken, för att vara med på möten och packa det sista inför resan nästa söndag. Elva dagar kvar till Venezuela!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Fast han hade visst pass, det var arbets- och upphållstillståndet som fattades, enligt AB. Men det måste ju ha varit festligt för honom att bli tagen för precis vad han ser ut som, en sydamerikansk maffioso. (Det är framför allt frisyren som gör att han är till förväxling lik en sådan) :-).

Nisse Sandqvist sa...

Kerstin: Okej, okej... Vad som sägs på Rix FM, vad som står i Aftonbladet och vad som är verklighet är tre olika saker. Nu hänvisade jag till radion utan att bry mig om att hitta eländet på aftonbladet.se.

Huvudsaken var i alla fall varken vad som hände eller varför - utan att det hade med Venezuela att göra. :-)

Fast visst är det lite kul också, när packet får smaka statlig repression. Synd att det inte sker hemmavid på samma sätt (behöver de till exempel kränkas på samma sätt som alla andra passagerare när de ska igenom säkerhetskontrollen på Arlanda?).