01 januari 2007

Nytt år - mera blogg

Mor bloggar. Bloggens namn, "Det privata är personligt", är resultatet av ett mycket djupsinnigt sökande efter ett adekvat bloggnamn. Med det nya året följer förhoppningsvis regelbundna rapporter från Körfältet och arbetslösheten i alliansens Sverige. Förresten blev Körfältet vänsterpartiets starkaste fäste i Östersund i valet.

Annars diggar jag Approximation väldigt mycket. Texterna är och fortsätter vara både långa och nödvändiga. Efter ett par veckor av blogguppehåll återgick ordningen till det normala på Esbatis kommentarer sent i december. Också där finns numer alltså mycket att läsa om.

Följ gärna Guds vredes blogg och Gycklargrvppen också, som sorterar under avdelningen för sjuka/roliga bloggar.

Själv tänker jag blogga lite sparsamt i veckan, då jag lämnar Östersund för veckokurs. Återkommer dock sannolikt på lördag eller söndag, eventuellt med ett argt inlägg om regeringens skattesänkningar.

Just det: Blogger har släppt sin nya publiceringsvariant, så från och med nu ser min blogg lite annorlunda ut. Den fungerar lite annorlunda också. Men ska förmodligen vara annorlunda till det bättre. Märk exempelvis ämnesorden längst ner i detta inlägg, som sen blir sökbara.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Trist att "comments" heter "svar" i nya bloggerversionen...
Du lurade in mig på Esbatis blogg, som i sin tur ledde vidare till såväl Fantasinyheter som Fultal och diverse annat, och nu kan jag konstatera att jag suttit i minst tre timmar och surfat runt. Shit!
Fast det var fläckvis ganska kul, kan jag erkänna. Men det känns inte så smart att vara vaken såhär länge, helt i onödan.
/Mor

Nisse Sandqvist sa...

Fast det är jag som har ändrat. Jag kan tänka mig att ändra tillbaka. Det har varit ett elände med kodningen på sistone.