01 juli 2007

Kick ass with Bloggvänstern!

Tänk, vilka rubriker man får till med Sloganizer.

Bloggvänstern är en portal som samlar bloggare ur familjen (Vänsterpartiet, Ung Vänster och Vänsterns Studentförbund). På förstasidan kommer det att vara nästan löjligt enkelt att hålla koll på vad vi i familjen skriver om sakernas tillstånd. Om nyhetstorkan gör de vanliga nyheterna helt outhärdliga är alltså Bloggvänstern den naturliga oasen i informationsflödet. Fair and balanced.

På Sveriges mest populära förstasida, aftonbladet.se, är i dag minst tre av fyra rubriker oseriösa. Det finns nästan ingen substans i tidningen en sommarhelgdag som denna. Se rubrikerna:

"Vad gör Stephanie från "Huset fullt" idag?"
"Fågeldrama utanför snabbmatsrestaurang i New York"
"Åsa Waldau om rädslan och hoten efter Knutby"

Så snälla, kolla in Bloggvänstern hellre än Aftonbladet.

1 kommentar:

Kerstin sa...

Så rätt så om Aftonbladet, som jag numer kallas "Aftonbluddret". Den blir allt innehållslösare. I bästa fall finns två sidor om verkliga nyheter resten, vid sidan om ledarsidan, kultursida och ibland debattsidan är skvaller, skvaller och mer skvaller.

Jag sluta köpa DN när DN spårade ur totalt i början av 90-talet och började för första gången i mitt liv att köpa Aftonbladet, som i alla fall hade lite vänsterartiklar på kultursidan, men nu är det slut på det köpandet för nu har tidningen gått över min smärtgräns ett par gånger om.