23 juli 2007

Reaktionärt

Den känslomässiga vilsenheten går som en farsot genom ungdomsvärlden och bryter ner ungdomars naturliga känslighet, naturliga behov och längtan efter en djup och äkta relation. Kvälls- och veckopress bombarderar dagligen ungdomar med groteska uppmaningar till sexuell utlevelse, till otrohet och till sexuella förhållanden utan några krav. Att inleda sexuella relationer med fullständigt främmande betraktas numera som fullt normalt och naturligt.
Orden skrivs 2007, efter ett jippo i Almedalen där ett gäng borgare kysste varandra till förmån för välgörenhet. Visserligen i den svavelosande religiösa Världen idag, men ändå. Vill verkligen de kristna att vi ska leva i en religiös stat? Hellre låter jag borgarna pussa på varandra så mycket som de bara vill, än låter kristdemokrater stifta morallagar. Religiös lagstiftning är väl för övrigt en helt naturlig fortsättning på den hets mot icke-västerländska kulturer som just nu är politiskt korrekt i Europa. Kolla exempelvis Skottland, där det i Glasgow sedan attentatet mot flygplatsen för ett tag sedan har registrerats minst 200 hatbrott riktade mot vad som uppfattas som muslimer. Hur var det nu, muslimer ociviliserade och västerlänningar badar i idel goda ideal? Men nä, låtom oss höja våra händer mot Herren och förbanna de kyssande unga!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Puss på dig.

Jörgen
joergenkson.webblogg.se

Elisabet Öhrnell sa...

Jag skulle möjligen ha instämt med föregående talare om det hade inbringat nån euro till fristadsfonden, behövande palestinier eller till och med träd i Vi-skogen...;-)