25 maj 2007

¡Adelante! Socialism på liv och död

Här kommer den äntligen: Förändra Världen-filmen! Stefan Kangas och Olof Holmgren har gjort en riktigt skön, om än kort, film som ger en inblick i det revolutionära Venezuela.

Vill man ha filmen går den såklart att beställa på dvd genom att skicka e-post till adelante.venezuela@gmail.com.

Men Förändra Världen-kursen har ju också en tidning, och en bok som kom från tryckeriet i Finland i veckan. Vill man ha tag på ett eller flera exemplar av tidningen kan man kontakta mig. Är man ute efter boken - som innehåller djupare artiklar om den bolivarianska revolutionens ideologi och praktik - kontaktar man Catherine Holt, som tillsammans med Kajsa Lundell Karlberg har varit bokens redaktion, på cathholt@gmail.com.

Leve den bolivarianska revolutionen!
Leve socialismen i det 21 århundradet!

3 kommentarer:

Elisabet Öhrnell sa...

Ja, den var kort och hade kanske behövt lite mer förklaringar om den helt oinsatte skulle förstå vad det handlar om. Och så hann jag inte läsa alla texterna - det gick lite väl snabbt att de försvann. Men den gav åtminstone lite känsla för hur folk har det och hur de tänker!

Elisabet Öhrnell sa...

Och det om kapitalismens kärna var bra! "Har du inte pengar dör du!"

Emelie sa...

Oj så fint. Det var sjukt flashigt att få se den på rikstinget! Ni är så produktiva på Förändra Världen; Böcker, tidningar, filmer...