29 januari 2006

Civil olydnad? Nej, terrorism.

MUF FÖRSVARAR TERRORISM

Så kunde rubrikerna ha skrikit om tidningarnas ideologiska grundval inte var den imperialistiska. Terrorism är i dag lika med den aktivitet som stör eller hotar imperialismens intressen, och har över huvud taget väldigt lite med terror att göra. Nej, våld mot civilbefolkningen är nödvändigt i många fall, för att tukta och lugna ner motståndsmännen.

När så överklassföräldrar ger sig ut på stan, beväpnade med golfklubba och bollträ, för att fysiskt tukta tattare, rånare och blattar - ja, då är det förstås inte fråga om terrorism. När överklassföräldrarna går till attack mot fel (svartskallar) är det bara att säga förlåt och stolt leta vidare, i jakten på rättvisa. Ty polisen har inte tagit sin uppgift på allvar, så vad kan vara ädlare än att själva ta i för kung och fosterland och skipa fysisk rättvisa?

Lokalungmoderaterna skriver i ett par artiklar, som den här, att det är bra med "medborgargarden". Att dra ut på stan för att lyncha skitungar - ibland även oskyldiga - är försvarbart enligt unghögern. Även en lokal folkpartist kommer med förslag om rasifierad repression. Så ytterligt smaklöst. Vad säger Säpo om det?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det fanns ytterligare stöd för moderaternas åsikt, fast aningen utförligare skriven på nazisidan
http://www.patriot.nu/artikel.asp?artikelID=345

Skrämmande!

Nisse Sandqvist sa...

Skrämmande indeed... Man ser varifrån den parlamentariska högern får sin inspiration. För moderaternas del tror jag att klassintresset väger över, dock.

Kolla förresten in årets stora succé, Petter Jonsson - din röst i riksdagen!

Anonym sa...

Ja, så insiktsfullt. Tämligen osammanhängande.