30 maj 2006

Lena Mellin är skit!

Erik Zsiga, det märkliga filuret, kommer i morgon att chatt-debattera mot Timbuktu på en tidnings nätupplaga. Även om Timbuk har rökt hasch och är bakfull kommer han att krossa Timbro-töntens argument, bigtime.

Uppdatering: Timbuk versus Zsiga blev en sämre debatt än väntat.

Jag är trött på hur det ser ut.

Varför envisas Lena Mellin med att ta upp den bloggande LO-killen som skrev förnedrande saker om ett par folkpartister (och omedelbart tog tillbaka allt och bad om ursäkt) till debatt? Uppenbarligen vill hon inte ha en seriös debatt; uppenbarligen vill hon att den politiska diskussionen i landets största tidning ska ledas in på blogg- och smutskastningsspåret. Hur obefintligt litet det än må vara i Sverige i dag. Ja, om det inte dyker upp av sig självt så måste ju någon skapa det - och vem är bättre på att hitta briljanta analysvinklar än Lena Mellin? *suck*

Men okej, jag ska jämna ut spridningen av skitsnack i bloggosfären genom att avläga några personliga omdömen: centerpartister är tokiga. Rent generellt. De har helt tokiga idéer om arbetsmarknaden. Mer konkret innebär det att en centerpartist är tokig, så nu har Lena Mellin nåt att analysera. Är min demokratisyn grumlig? Kommer mitt ungdomligt oförståndiga omdöme att avgöra valet i höst? I Lena Mellins värld är allt möjligt.

Lena Mellin är tokig.

Inga kommentarer: