08 september 2006

Ny hemsida i sista minuten

Ung Vänsters nya hemsida, som skulle ha publicerats i våras, kom i dagarna. Fortfarande finns det buggar på den, men den duger helt klart.

Nästan som ett barnhem i privat regi.

Ser att debatten jag deltog på i lördags finns kommenterad på en av näringslivets alla ytliga kampanjsidor. Det gläder mig så att Mufs argument är följande:

Bara för att någon går med vinst innebär det inte att man kan ta den vinsten och överföra till annat och sedan förvänta sig att allt ska fortsätta som vanligt.
Nä, precis! Vi förväntar oss inte att "allt ska fortsätta som vanligt". Allt ska inte fortsätta "som vanligt"! Vi är socialister och strävar efter ökad rättvisa - därför vill vi se en ekonomisk och social revolution, där omfördelning är en nyckelingrediens. Med runt 400 miljarder kronor i vinst per år för de största bolagen, och hundratusentals arbetslösa - i ett land där välfärden har gigantiska brister - är det anstötligt liberalt att inte satsa resurserna på den gemensamma välfärden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefin sida ni har. Men vilka buggar är det du menar. För mig fungerar allt bra.

Nisse Sandqvist sa...

Nja, det går inte att komma till avsnitten "Betyg" och "Skola" under "Våra åsikter", till exempel - småsaker. Men det ska snart vara fixat.