20 februari 2006

The Freedom News Network

SVT:s Faktum-redaktion har tagit ett steg till i utvecklingen mot en bättre och mer sevärd public service-produktion. Tidigare har China Public TV (CHTV) varit återkommande analyspunkt, där veckans inrikespolitiska händelser på ett sakligt och förklarande sätt avhandlats. Se exempelvis förra veckans djupdykning i ämnena Thomas Bodström, Anna Sjödin och folkrörelsetrenden i Kina.

Men man går alltså längre, och denna utveckling stavas Freedom News Network (FNN). I kvällens program får vi veta sanningen bakom socialistförtryckets Sverige, samt om de frihetens tappra förkämpar, som i sin dagliga kamp för rättvisan hittar alltfler horribla ideologiska och realpolitiska övergrepp av det kommunistiska Sveriges maktkartell. Klimax nås tre minuter och åtta sekunder in i inslaget: Ali Esbati har av Johan Forssell avslöjats med ett besök på McDonald's. Ali har skrivit ett blogginlägg i ämnet med en förhoppningsfull avslutning - något han senare fick korrigera med ett mer uppgivet inlägg. Det enda jag saknar i FNN är seriös nyhetsamerikansk engelska, alltså inte den artikulerande skolamerikanska som nu pratas. På samma sätt som CHTV har riktiga mediekineser framför kameran borde också FNN satsa högt.

Karin Pilsäter tar en liten paus från sitt partiarbete medan hon funderar över sitt rattfylleri. Freedom News Network kopplar sakligt detta till den övergripande trafiksituationen och den socialistiska statens totala grepp om individerna, i en klargörande artikel.

Är man en torrboll och seriöst undrar vad som händer runt kompetente justitieminister Thomas Bodström så kan jag tipsa om en "oh my fucking god"-sajt: http://bodstrom.omfg.se/

Inga kommentarer: