24 oktober 2006

Ingen buss bidde det...

Till Kvarnby folkhögskola går det en buss per dag, med avgångstid 07.38 från Malmö C. Jag brukar alltid ta den, men i morse var den sen, så jag tänkte ta den lite snabbare 5:an (för att slippa regnet) och byta till 35:an vid Rosengård eller Toftängen. 35:an ska vid Toftängen köra vidare som buss 52 mot skolan, så det var väl chill ganska länge. Jag klev av med några kamrater på Rosengård Centrum.

När vi hade stått där en stund kom 35:an farande. Åt rätt håll, men skyltad fel. Och den bara blåste förbi ute på vägen. Sen väntade vi. Och det kom inga fler bussar. Till sist hoppade vi på nästa buss nummer 5, och åkte ut till Toftängen, varifrån våra lärare mötte upp i bilar och skjutsade oss till skolan.

Det visar sig att 35:an hade havererat vid Persborgs station. Arriva/Connex hade inte skickat någon ersättningsbuss. Den enda bussen till skolan uteblev således. Så kan det gå, när inte haspen är på.

Hur får det bara gå till såhär?!

1 kommentar:

Anonym sa...

connex är väl inte värsta skiten kanske. lolerz. här i "mellan-norrland" kommer i alla fall bössarna, om så något försenade av "snökaoset"... dom kör jetesakta.

/jonglörn