21 oktober 2006

It's the good times now

Jag är fortfarande på världens festhumör efter nattens Musikbyrån-maraton. Kanske eftersom jag sov 12 timmar natten innan, och eftersom jag hade bullat upp med glass, godis, chips och juice, men musiken var också helt vansinnigt bra. The Knife var outstanding. No Doubt rös jag när jag hörde, och José Gonzáles.

Peter Kadhammar har en mer bitter, men väldigt skarp, annan sak att reflektera över: SVT:s tittarfetischism. Bolaget fyller 50 och firar i kväll med en stor gala och sånt skit. Kadhammar bjuder på mycket intressant läsning.

Några bilder hemifrån känns tryggt att få. Här i Malmö är det just nu - fem på morgonen (några timmar efter det att en man sköts ihjäl i sin bil några kvarter från partilokalen) - tolv grader varmt. I Östersund är det en lite annan årstid, visar mors bilder:


Tung snö - mycket vattenkraft. Bra.


Sommaren är kvar litegrann i alla fall.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är ett i sanning avlångt land vi lever i. Nu verkar dock vintern vara på tillbakagång; ett lätt regn ackompanjerar takdroppet och det är 2,8 plusgrader på min balkong (23.09 lördag kväll). På Göbbjäveln - den cykel som förekommer på fotot på bloggen - ligger fortfarande snö i cykelkorgarna, men för övrigt är han naken. Sannolikt får vi även i år uppleva en traditionell svinnovember med dimma, slask och mörker. Det här vita som kontrasterat så starkt mot det politiska mörker som råder var nog lite för bra för att vara sant. (Kan ge mig fan på att högerregeringen har nåt avtal med vädrets makter också.) För oavsett om massor med blötsnö ställer till trafikproblem och vållar strömavbrott så är det vackert, och det dämpar trafikljuden - och fordonens hastighet - till en mycket mer behaglig nivå.
/Mor, som varit nästan glad i två dygn

Anonym sa...

jag måste säga att jag rockade loss fedt till wu tanc clans spelning. alltid lika roligt att se vita fulla snubbar med "92-pott-frillan" stå och rocka loss till compton-hiphop. sånt som gör livet värt.

/ "Adolf" H

Anonym sa...

och! och! fatta hur kul det är med blötsnö! :D fem-snöbolls-kaskaden äger det mesta i höstgegget.

/ Han den där adolf.