26 augusti 2005

Kul, Malm!

Liberala ungdomsförbundets ordförande Fredrik Malm har rolig humor, tycker jag. När han ska debattera på SvD Brännpunkt blir det en kort och plump namedropping, där guilt by association är bärande argument.

I sin artikel "Vad sysslar ungvänstern med?" går han till attack mot det trettiotal medlemmar i Ung Vänster som för egna pengar rest till Världsungdomsfestivalen i Venezuela. Enligt Fredrik Malm "minglar" Ung Vänsters ordförande Tove Fraurud med "Stalintrogna ryssar, nordkoreanska statstjänstemän och latinamerikanska gerillaromantiker".

Tove Fraurud svarar att hon har svårt att ta Fredrik på allvar. Detta då hans argumentation bygger på att Ung Vänster är diktatoriskt eftersom representanter från diktaturer fanns på festivalen.

Fredrik svarar med att räkna upp de diktaturers patruller som deltog, konstaterar att Ung Vänster "diskuterar och skapar kontakter" med dessa, och varnar sedan Lars Ohly för att låta unga människor som Tove satsa på politiska karriärer.

Diskussioner kan faktiskt föras "seriöst" i SvD och bli helt omöjliga ändå.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du har fått in spam. Att det bara finns på detta inlägget?

Anonym sa...

ActiveX Plug-Ins for Sidebar
Thanks to reader Dylan for writing to report on his attempts to load ActiveX plug-ins associated with Google Sidebar.
Nice post

you may be interested in my site about aquarium fish

You can check it out by clicking the link here aquarium fish

Nisse Sandqvist sa...

petra li: Jo, det är festligt. Kanske har att göra med andra som har länkat, eller om inlägget har funnits med på sajter över nyligen uppdaterade bloggar. Festligt också att "entreprenörerna" är så innovativa att de tar fram programvara för just den här sortens spamming. Liksom, hur många nappar egentligen på alla erbjudanden och hur stora summor ligger i all denna marknadsföring? Antagligen sitter ett antal personer i spamkedjans topp och lever flott på denna smutsiga pyramidliknande franchise-blogg-spam-rörelse.

Jag tar inte bort spaminläggen. De får ligga kvar - nån läsare kanske är intresserad av att "tjäna extra pengar" eller installera ett spännande, främmande program för "snabbare Internet-tips"...

Anonym sa...

Det blir lite svårt att föra en seriös diskussion mitt i spammet - apropå ditt inlägg!

Apropå omöjliga diskussioner... :-)